CZ SK
obrazek na pozadí obrazek na pozadí
header
ctverec-odkaz


TecDoc WEB KATALOG

Již řadu let naši zákazníci využívají internetovou variantu katalogu TecDoc. Po přihlášení do systému s využitím uživatelského jména a hesla, se vám v internetovém prohlížeči otevřou stránky, na kterých je k dispozici jednouživatelská verze katalogu. Tato varianta katalogu je v současné době velmi oblíbená, protože není vázána na jeden konkrétní počítač a nevyžaduje provádění pravidelných aktualizací (WEB KATALOG je napojen na centrální databázi, která je uložena v datovém centru v Německu). Stále probíhají práce na zdokonalování a rozšiřování funkcionality tohoto produktu. Architektura této aplikace umožňuje využívat i jiné rozsáhlé externí databáze a díky tomu lze očekávat, že se bude nabídka v rámci tohoto systému postupně rozšiřovat i o další technické informace související s oblastí autoopravárenství.

TecDoc WEB SHOP

Produkt TecDoc WEB SHOP nabízí standardní aplikaci internetového obchodu. Toto provozní prostředí vytvořila a spravuje firma TecAlliance GmbH v Německu. Vzhled standardních webových stránek můžete změnit hlavně za účelem přizpůsobení vašim firemním potřebám (umístění loga, definování barev). Touto službou získáte katalog se zjednodušenou možností objednávání autodílů. Různé varianty se liší dle stupně integrace katalogu s prodejním systémem a dle počtu uživatelů.

TecDoc WEB SERVICE

Prostřednictvím této služby získáte přístup k datům, které vám umožní vytvořit váš vlastní e-shop s nabídkou náhradních dílů na automobily. Váš systém bude pracovat v online režimu přímo s databází, která je uložena v datovém centru v Německu. Z tohoto důvodu budete mít k dispozici vždy aktuální informace a nebudete muset provádět pravidelné aktualizace.

TecDoc DATA PACKAGE

Díky tomuto produktu máte možnost získat obsah databáze TecDoc, který lze nahrát do vaší lokální databáze. Váš system funguje samostatně a nemusíte zajištovat trvalé napojení na datové centrum v Německu. V tomto případě máte plnou kontrolu nad vývojem aplikace e-shopu. Můžete také docílit plné integrace s vaším prodejním systémem.

obrazek na pozadí obrazek na pozadí